Μέθοδοι Πληρωμής

Oι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

1. Πληρωμή με VivaPayments με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε για κάθε προϊόν που βλέπετε στο κατάστημά μας μέσω της Υπηρεσίας Ασφαλών Πληρωμών Viva Payments,
με χρέωση όλων των χρεωστικών, πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών που φέρουν λογότυπο VISA, Visa Elerctron, Maestro ή MasterCard.

2. Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας BrandsForLess.

Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο ως τρόπο πληρωμής και προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της παραγγελία σας, θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς), στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας

  • Εθνική  Αρ.Λογ 31700106771 – (IBAN GR4901103170000031700106771) Δικαιούχος: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣΙΑΛΑΣ – ΑΓΛΑΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Στην συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected]. Mετά τη λήψη έγκυρου αντιγράφου της κατάθεσης του συνολικού ποσού, ακολουθείται η διαδικασία διεκπεραίωσης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

3. Πληρωμή μέσω PayPal με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας 

Το PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως η αγορά σας θα πραγματοποιηθεί με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

4. Αντικαταβολή(ACS – Χρέωση 3,00€

Πληρώστε τον υπάλληλο των ACS courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαρτήτου βάρους.
* Παρακαλώ λάβετε υπ’ όψιν ότι η διαδικασία πληρωμής με αντικαταβολή πιθανά να επιφέρει καθυστέρηση 1-2 εργάσιμων ημερών στον χρόνο αποστολής-παράδοσης της παραγγελίας σας.


Κράτα το