ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διεύθυνση για όλες τις αλλαγές-επιστροφές είναι :

ΑΓΛΑΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ, BRANDSFORLESS
Δ.Ζ. ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ 3
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, 30300
Tηλ: 6936698104

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης** παραλαβής του. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων είτε σε μέγεθος είτε σε άλλο προϊόν, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνία με το τμήμα αλλαγών της εταιρίας μας στα τηλέφωνα 6936698104.
Το κόστος επαναποστολής της αλλαγής του προϊόντος έχει επιβάρυνση εξόδων αποστολής 5,00 €.
Αν προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο εκ μέρους του πελάτη, το οποίο καταβάλλεται με την μέθοδο της αντικαταβολής, το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00 €.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή προϊόντος έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης** παραλαβής του. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνία με το τμήμα αλλαγών της εταιρίας μας στα τηλέφωνα 6936698104.
Το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα . Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά.
Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών. Ωστόσο, το BrandsForLess διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το BrandsForLess θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σύμφωνα με τον Νόμο 2251/1994 Άρθρο 3ιβ παράγραφος (ε) στα εσώρουχα-μαγιό για λόγους υγιεινής ΔΕΝ μπορεί να γίνει επιστροφή ή αλλαγή.

Προκειμένου να επιστραφούν προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, στην αρχική τους κατάσταση,μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).

Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το BrandsForLess υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Για όλες τις αλλαγές-επιστροφές, είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με το BrandsForLess ώστε να γνωστοποιηθεί το προϊόν της αλλαγής και στο δέμα να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη του προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση το BrandsForLess δεν φέρει καμία ευθύνη καθυστέρησης & το προϊοντικό ποσό της επιστροφής θα γίνεται πιστωτικό στο λογαριασμό του πελάτη.

Μετά το πέρας των 14(δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων & επιστροφές προϊόντων.