Μέθοδοι Αποστολής

  • Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας, θα ειδοποιήστε με μήνυμα στο email σας κάθε φορά που η κατάσταση της παραγγελίας σας αλλάζει. Aνάλογα με την πορεία της παραγγελίας σας, τα στάδια υλοποίησής της είναι τα εξής: Εκκρεμεί Πληρωμή => Διεκπεραίωση=>Ολοκλήρωση. Για κάθε αναγκαία μεταβολή της παραγγελίας σας, ομοίως θα λαμβάνετε στο email σας την σχετική ειδοποίηση.
  • Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται απ’ ευθείας στον πελάτη από χώρες της Βόρειας Ευρώπης, εξασφαλίζοντας σας την ελάχιστη δυνατή ανταγωνιστική τιμή. Με βάση το χρονοδιάγραμμα των συνεργαζόμενων προμηθευτών μας και των εταιρειών μεταφορών, οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται εντός 9-11 εργάσιμων ημερών από την ημέρα λήψης της πληρωμής της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί κατά 3-7 ημέρες κατά την περίοδο εορτών-αργιών.
  • Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που θα βρείτε στο αντίστοιχο άρθρο.
  • Το BrandsForLess δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Παραγγελίες όμως που γίνονται Σάββατο/Κυριακή/Επίσημες Αργίες, εγκρίνονται και διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Το κόστος αποστολής καθορίζεται από το ύψος της παραγγελίας σας. Έτσι για παραγγελίες μέχρι 50€ το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 5,00€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.
  • Το BrandsForLess δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.
  • Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι το BrandsForLess θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.